Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
tejaja uvařila 21. 4. 2016 09:13 Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 4. 2016 09:12 Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 4. 2016 09:12 Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 4. 2016 08:57 Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 21. 4. 2016 08:57 Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sametové Dalgona coffee: Káva „postavená na hlavu“ skvěle chutná, krásně vypadá a ještě odbourává stres!