Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou

anery Kuchařka: anery

Doba přípravy: 1 hod 4-5 porcí Bezmasá jídla 3 názory

Suroviny

500 g brambor
1 lilek
1 balení hlívy ústřičné
2 červené cibule
100 g másla
1-2 balení brynzy
adžika
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na másle obděláme červenou cibulku, přidáme ze 3/4 uvařený a na kostičky nakrájený lilek, oloupané a na kostičky nakrájené brambory a nakrájenou hlívu. Osolíme, okořeníme adžikou.

  2. Zapékáme v troubě doměkka. Na závěr přidáme rozdrobenou brynzu a zapékáme ještě cca 10-15 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Výborná zemiaková zmes. :yes: Akurát som baklažán nepredvárala, je hotový skôr ako zemiaky, takže netreba ho zbytočne dlho vystavovať tepelnej úprave. Ale inak je to chutné jedlo. ;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Ten lilek bych taky nevařila, jinak super:-p

    Odpovědět

  • hosta hosta

    To by mohlo být moc dobré, nevidím ale důvod lilek předvářet, když jsou brambory syrové. S brynzou zkusím:-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: lilek s adžikou lilek s hlivou lilek recept zapeceny lilek s hlivou a bramborem brambory v troubě s adzikou