Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Iljusa uvařila 27. 7. 2009 14:13 Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 27. 7. 2009 14:13 Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 27. 7. 2009 14:13 Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 27. 7. 2009 14:13 Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 27. 7. 2009 14:12 Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 27. 7. 2009 14:12 Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak zpracovat špagetovou dýni? Využijte ji místo klasických špaget, zapečte ji nebo si z ní přichystejte vláčný moučník
Křupavé sýrovo-cibulové placky z horkovdušné fritézy si zamilujete: Příprava zabere pár minut, ale chuť je fantastická