Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Eliza uvařila 26. 4. 2013 20:43 Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 26. 4. 2013 20:43 Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chutnou polévku lze uvařit i za třicet korun. Porce klasické kmínové vás přijde jen na necelé tři koruny