Už nastal čas marmelády? Kdy slepovat linecké, aby do Vánoc krásně změklo a zároveň zůstalo křehké a sladké akorát
Iva Hüttnerová vaří na Vánoce buřtguláš pro celou rodinu: Mám jeden fígl, proč dětem a vnukům tak chutná, prozrazuje herečka
Šlehačkové cukroví zachrání Vánoce: Křehké, nadýchané a neodolatelné kousky jen ze tří surovin jsou ihned měkké
Eliza uvařila 26. 4. 2013 20:43 Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 26. 4. 2013 20:43 Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
7 foto Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Pečeme s Ivou: Nejjednodušší recept na kváskový chléb, který se dá jíst denně, a nikdy se vám nepřejí