Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
JanaDorazinova uvařila 8. 3. 2016 21:54 Bramborovo-rohlíkové knedlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 3. 2016 21:54 Bramborovo-rohlíkové knedlíky 0 0 Zobrazit detail Uvařený knedlík Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 3. 2016 21:54 Bramborovo-rohlíkové knedlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Recepty z českých pohádek: Rohlíčky obzvláště vypečené z filmu Císařův pekař-Pekařův císař voní sádlem a chutnají skvěle
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici