Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
misza uvařila 16. 3. 2011 15:04 Bramborovo-žampiónová směs pečená na pánvi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 16. 3. 2011 15:04 Bramborovo-žampiónová směs pečená na pánvi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 16. 3. 2011 15:04 Bramborovo-žampiónová směs pečená na pánvi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 16. 3. 2011 15:04 Bramborovo-žampiónová směs pečená na pánvi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
20 foto Dojemná dohra MasterChef Česko: Vítěz soutěže Martin Pecina daroval trofej malému synovi Ondry
5 foto Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut