Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
medanek uvařila 16. 10. 2016 20:20 Bramborový rolovaný knedlík s omáčkou z rukoly a pečeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 16. 10. 2016 20:20 Bramborový rolovaný knedlík s omáčkou z rukoly a pečeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 16. 10. 2016 20:20 Bramborový rolovaný knedlík s omáčkou z rukoly a pečeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít květák na maximum: Připravte si květákovou pizzu, hummus, muffiny nebo jednoduché květákové placičky
Chalupářská játra: Vychutnejte si měkká a šťavnatá játra se zeleninovou směsí, stačí dodržovat ověřené rady a tipy