Jak moc nám škodí „éčka“ v jídle? Způsobují obezitu i deprese, řiďte se pravidlem 0-1-5 a neuděláte chybu, říká odbornice
Nepečené medovníkové kuličky jsou skvost mezi cukrovím: Za pár chvil máte připravenou dobrotu, po které se zapráší
Vynikající speciální šumavský bramborák: Přidejte do těsta lovecký salám a už nikdy nebudete chtít jinou verzi
HankaPu uvařila 16. 1. 2010 17:46 Bramborový salát (bez zeleniny) 0 0 Zobrazit detail Bramborový salát (bez zeleniny) Okomentovat
HankaPu uvařila 16. 1. 2010 17:42 Bramborový salát (bez zeleniny) 0 0 Zobrazit detail Bramborový salát (bez zeleniny) Okomentovat
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže