Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Anna Kocikova uvařila 18. 12. 2015 17:24 Bramborový salát na všední i sváteční den 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto VIDEO: Otestovali jsme, kde se dobře najíst v Karlových Varech. Dopřát si můžete parádní burger, utopence i italské rizoto
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku