Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
mika59 uvařila 18. 4. 2015 11:46 Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 4. 2015 11:46 Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 18. 4. 2015 11:46 Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bostonský krémový koláč: Jednoduchý moučník s čokoládovou polevou můžeme klidně podávat i místo dortu
7 foto 12 nejbizarnějších jídel Ládi Hrušky: Smažená tlačenka nebo tatarák ze špekáčků jsou jen slabý začátek
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu