Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Eliza uvařila 11. 4. 2010 10:04 Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 4. 2010 10:03 Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 4. 2010 10:03 Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co jedli vojáci v Normandii? Konzervy i nápoje v prášku nebo čokoládové tyčinky s povlakem proti jedovatým plynům
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka