Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Zdenka +++ uvařila 25. 2. 2010 12:15 Buchta Honem-Honem-Hosté jdou 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 25. 2. 2010 12:15 Buchta Honem-Honem-Hosté jdou 0 0 Zobrazit detail na řezu Okomentovat
Bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha: Slavný šéf do něj přidává salám a jednu speciální pikantní ingredienci
Vynikající a levná svíčková: Použijte kvalitní vepřové maso a výrazné koření a nespěchejte s přípravou
Sedm tipů, jak nápaditě ozdobit jednohubky pro návštěvu. Použít můžeme ořechy, bylinky a ovoce či ozdobně vykrojený sýr