Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
mika59 uvařila 11. 4. 2016 13:42 Bůčkové miniroládky s mletým masem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 4. 2016 13:42 Bůčkové miniroládky s mletým masem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 4. 2016 13:42 Bůčkové miniroládky s mletým masem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 4. 2016 13:42 Bůčkové miniroládky s mletým masem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 4. 2016 13:42 Bůčkové miniroládky s mletým masem a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Biltong je dokonalá svačinka pro milovníky masa: Sušená specialita vás dostane svou šťavnatostí a specifickou kořeněnou chutí
Slovácké laty: Tenké bramborové placky báječně chutnají nasladko s povidly a mákem. Jejich příprava je rychlá a snadná