Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
honzam uvařil 21. 6. 2015 11:15 Bylinková houbovka se slaninovými knedlíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 21. 6. 2015 11:15 Bylinková houbovka se slaninovými knedlíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Čaj o páté? Kořeněné sušenky podle Josefa Maršálka voní skořicí a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
Znáte „panýr“? Slavný indický sýr se dá využít místo masa, báječně chutná palak paneer se špenátovou omáčkou