uvařil 21. 6. 2015 13:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 6. 2015 13:15
houby, máslo, mrkev, nať petrželová, šalvěj, bazalka čerstvá, koření nové koření, pepř, kmín celý, sůl, vývar drůbeží, nať cibulová, rohlík, vejce, mouka hrubá, nať petrželová, cibulka zelená, šalvěj, bazalka čerstvá, slanina uzená, sůl, pepř mletý
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Nejlepší slaná snídaně? Jednoznačně hemenex! Jak šunku s vejci dovést k dokonalosti?
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou