Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
mika59 uvařila 8. 8. 2015 07:10 Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 8. 2015 07:10 Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy