Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 8. 2015 09:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 460 kJ / 1 544 kcal
Bílkoviny6,82 g
Tuky163,37 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,91 g
Sacharidy10,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Remuláda je výborná k masu i k rybám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

9. 8. 2015 08:15

:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2015 12:23

:-p:yes:

Dajda Dajda

8. 8. 2015 10:44

Taky dělám hodně, v podstatě místo tatarky. Jogurt (nejléoe Activii) a majonézu dávám napůl, protože samotná majonéza je na mě moc mastná.

Jitkas

8. 8. 2015 10:24

Delam tez, jen misto majonezy uvarim vejce na tvrdo(treba 2), zloutky vidlickou rozetru s horcici, sul, pepr, ocet, olej + okurka, byliky jemne posekam, petrzel, estragon + recky jogurt, nebo zakysanou smetanu. Majoneza (ta kupovana) me prestala bavit.

hosta hosta

8. 8. 2015 09:55

Dělám hodně podobně, místo jogurtu zakysanku a navíc lžíci olivového oleje;-), i jako zálivku na saláty:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: remuláda remuláda na maso remulada k masu remulada recept zeleninové zálivky ke grilovanemu masu výborné saláty ke grilovanému masu remulada na vepřove recept na bylinkovou sul bylinová remulada zeleninová remuláda remuladazmajonezy remuláda kapary remuláda na vepřové maso recepty remulady k masu omacka k pecenemu masu cuketová remuláda recept remulada remulada z červené cibule maso v remulade bilinky k pečenému masu

Suroviny: majonéza, jogurt bílý, hořčice dijonská, cibule červená, cibulka jarní, okurky sterilované, petržel, pažitka, kapary, tymián, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DAnn