Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

mika59 Kuchařka: mika59

Ostatní 5 názorů

Suroviny

200 g majonézy
1 lžíce bílého jogurtu
1 lžíce dijonské hořčice
1 červená cibule
jarní cibulka
1 kyselá okurka
hladkolistá petržel
pažitka
kapary podle chuti
trošku tymiánu
mletý pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a okurky nakrájíme na jemno.

  2. Smícháme majonézu s jogurtem a hořčicí.

  3. Přimícháme nakrájenou cibulku, bylinky a kapary.

  4. Všechno pořádně promícháme, dochutíme solí a pepřem. Necháme vychladit.

Poznámka

Remuláda je výborná k masu i k rybám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • Dajda Dajda

    Taky dělám hodně, v podstatě místo tatarky. Jogurt (nejléoe Activii) a majonézu dávám napůl, protože samotná majonéza je na mě moc mastná.

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    Delam tez, jen misto majonezy uvarim vejce na tvrdo(treba 2), zloutky vidlickou rozetru s horcici, sul, pepr, ocet, olej + okurka, byliky jemne posekam, petrzel, estragon + recky jogurt, nebo zakysanou smetanu. Majoneza (ta kupovana) me prestala bavit.

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    Dělám hodně podobně, místo jogurtu zakysanku a navíc lžíci olivového oleje;-), i jako zálivku na saláty:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: remuláda remuláda na maso remulada k masu zeleninové zálivky ke grilovanemu masu výborné saláty ke grilovanému masu remulada recept recept na bylinkovou sul bylinová remulada zeleninová remuláda remuladazmajonezy remuláda kapary remuláda na vepřové maso recepty remulady k masu omacka k pecenemu masu cuketová remuláda recept remulada remulada z červené cibule maso v remulade bilinky k pečenému masu recept remunada k masu

Zapomněl/a jsem heslo