Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

mika59 Kuchařka: mika59

Ostatní 5 názorů

Suroviny

200 g majonézy
1 lžíce bílého jogurtu
1 lžíce dijonské hořčice
1 červená cibule
jarní cibulka
1 kyselá okurka
hladkolistá petržel
pažitka
kapary podle chuti
trošku tymiánu
mletý pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a okurky nakrájíme na jemno.

  2. Smícháme majonézu s jogurtem a hořčicí.

  3. Přimícháme nakrájenou cibulku, bylinky a kapary.

  4. Všechno pořádně promícháme, dochutíme solí a pepřem. Necháme vychladit.

Poznámka

Remuláda je výborná k masu i k rybám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • Dajda Dajda

    Taky dělám hodně, v podstatě místo tatarky. Jogurt (nejléoe Activii) a majonézu dávám napůl, protože samotná majonéza je na mě moc mastná.

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    Delam tez, jen misto majonezy uvarim vejce na tvrdo(treba 2), zloutky vidlickou rozetru s horcici, sul, pepr, ocet, olej + okurka, byliky jemne posekam, petrzel, estragon + recky jogurt, nebo zakysanou smetanu. Majoneza (ta kupovana) me prestala bavit.

    Odpovědět

  • hosta hosta

    Dělám hodně podobně, místo jogurtu zakysanku a navíc lžíci olivového oleje;-), i jako zálivku na saláty:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: remuláda remuláda na maso remulada k masu remulada recept zeleninové zálivky ke grilovanemu masu výborné saláty ke grilovanému masu remulada na vepřove recept na bylinkovou sul bylinová remulada zeleninová remuláda remuladazmajonezy remuláda kapary remuláda na vepřové maso recepty remulady k masu omacka k pecenemu masu cuketová remuláda recept remulada remulada z červené cibule maso v remulade bilinky k pečenému masu