Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Daniella O. uvařila 19. 4. 2011 23:04 Bylinkové palačinky s kuřecí a zeleninovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Daniella O. uvařila 19. 4. 2011 23:03 Bylinkové palačinky s kuřecí a zeleninovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Daniella O. uvařila 19. 4. 2011 23:02 Bylinkové palačinky s kuřecí a zeleninovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Škubánky s mákem jako od babičky: Posypané cukrem a zalité máslem chutnají božsky, přitom jsou levné a hotové za chvíli