Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Daniella O. uvařila 19. 4. 2011 23:04 Bylinkové palačinky s kuřecí a zeleninovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Daniella O. uvařila 19. 4. 2011 23:03 Bylinkové palačinky s kuřecí a zeleninovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Daniella O. uvařila 19. 4. 2011 23:02 Bylinkové palačinky s kuřecí a zeleninovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Helena Růžičková milovala česnek a pekla vynikající kuře v majonéze pod peřinkou ze slaniny
Vánoce v době Karla IV.: V podhradí se jedly placky s medem a kaše, na hradě se servírovali pečení drozdi a vlaštovky
Sedlácká bída: Obyčejné jídlo z různých zbytků „co dům dal“ luxusně chutná a typickou vůni mu dodá aromatický libeček