uvařila 20. 4. 2011 01:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2011 01:04
vejce, mouka hladká, mléko, majoránka, koření oregáno, sůl, pepř, česnek, olej, maso kuřecí, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, zelí čínské, zelí bílé, koření adžika, pórek
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Masaryk hladověl a alkoholik Gottwald měl rád tučná jídla. Jak se měnily chutě našich prezidentů?
Pitný režim v létě? Nedostatek tekutin pomůže doplnit meloun, rajče i polévka!
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně