Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Ivvettaa uvařila 18. 3. 2020 13:09 Caesar salát s kuřecím masem a parmskou šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivvettaa uvařila 18. 3. 2020 13:09 Caesar salát s kuřecím masem a parmskou šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pidalka87 uvařila 20. 11. 2010 08:46 Caesar salát s kuřecím masem a parmskou šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meruňky s cibulí jsou báječnou přílohou ke grilovanému masu. Základem jsou zralé a šťavnaté meruňky, pikantnost dodá zázvor
Retro okénko: Mražený ovocný Táboráček stál jen 1,60 Kčs a vyrostlo na něm hned několik generací, dnes stojí 14 Kč