Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
pbarva uvařil 13. 4. 2010 09:19 Celerová pomazánka na několik způsobů 0 0 Zobrazit detail Ořechová Okomentovat
pbarva uvařil 13. 4. 2010 09:18 Celerová pomazánka na několik způsobů 0 0 Zobrazit detail Červená řepa s křenem Okomentovat
pbarva uvařil 13. 4. 2010 09:17 Celerová pomazánka na několik způsobů 0 0 Zobrazit detail Mrkvová Okomentovat
Oblíbená klasika: Halušky se zelím a smaženou cibulkou s uzeným bůčkem jsou překvapivě jednoduché a zvládne je i začátečník
8 foto Mazanec podle Josefa Maršálka v netradiční verzi s bílou čokoládou, malinami a anýzem. Díky jeho radám vám nepopraská
Sladká mléčná rýže: Skvělou snídani lehce připravíte jen ze 3 surovin. Díky správnému výběru rýže bude nádherně krémová