Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
maris uvařila 2. 5. 2021 14:29 Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 2. 5. 2021 14:29 Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mrkvový flan je nadýchaný, dokonale vláčný a jemný nákyp, který efektně vypadá, luxusně chutná, a přitom je levný a rychlý
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky