Bramborový salát podle šéfkuchaře restaurace Brambory: Díky jednomu fíglu je dokonalý a nikdy nezřídne, radí profík
Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Danca uvařila 6. 12. 2015 10:57 Čertí "drobečkové" aneb drobečkoví čerti 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 6. 12. 2015 10:57 Čertí "drobečkové" aneb drobečkoví čerti 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skladatel Beethoven musel mít kávu přesně ze šedesáti zrn a nikdy neodolal pečeným ptákům s hroznovou nádivkou na jalovci