Segedínský utopenec podle Ostravskeho Gastrošefa: Vylepšená klasika voní paprikou a je skvěle kyselá po zelí
Hned měkké pracny: Na tohle výborné cukroví nemusíte čekat, i bez odležení je křehké a voňavé a chutná po čokoládě
Ivace64 uvařila 28. 9. 2016 20:22 Červené zelí s jablky a červenou řepou k pečenému masu (kachně, huse) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 28. 9. 2016 20:22 Červené zelí s jablky a červenou řepou k pečenému masu (kachně, huse) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek
Jemné domácí houskové knedlíky krok za krokem: Krásně nadýchaný knedlík podle našich rad skvěle zvládne i začátečník