Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
janatka uvařila 5. 6. 2015 07:10 Česká variace na miso polévku 0 0 Zobrazit detail miso pasta Okomentovat
janatka uvařila 5. 6. 2015 07:10 Česká variace na miso polévku 0 0 Zobrazit detail miso pasta Okomentovat
janatka uvařila 5. 6. 2015 07:10 Česká variace na miso polévku 0 0 Zobrazit detail česká variace Okomentovat
Cuketové sliders aneb Mini burgery: Šťavnaté mleté hovězí s rozpečeným sýrem mezi plátky grilované cukety báječně dochutí i slanina
Trpaslík schovaný v paštice i ptáci pečení zaživa: Hostiny středověkých králů byly přehlídkou šílenství