Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Pudinkový dezert Nebeská Máňa: Dokonalá harmonie nadýchaného piškotového těsta a vláčného vanilkového krému chutná božsky
JanaB1 uvařila 8. 12. 2013 21:07 Česneková kuřecí polévka s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 8. 12. 2013 21:06 Česneková kuřecí polévka s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 8. 12. 2013 21:06 Česneková kuřecí polévka s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 8. 12. 2013 21:06 Česneková kuřecí polévka s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice