Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Lucie95 uvařila 3. 12. 2013 18:11 Česnekové celerové hranolky s červenou řepou a vejcem 0 0 Zobrazit detail celerové hranolky s česnekem Okomentovat
Lucie95 uvařila 3. 12. 2013 18:11 Česnekové celerové hranolky s červenou řepou a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalé květákové placičky: Na povrchu jsou krásně křupavé, uvnitř jemné a plné chuti, důležité je správně uvařit květák
Bramborový knedlík jako od maminky: Důležitý je správný typ brambor, rychlé zpracování těsta zabrání jeho řídnutí