Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
mika59 uvařila 5. 11. 2016 10:43 Česnekové "halušky" s uzeným masem a cibulovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 11. 2016 10:33 Česnekové "halušky" s uzeným masem a cibulovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 11. 2016 10:33 Česnekové "halušky" s uzeným masem a cibulovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?