Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
digiart uvařil 29. 11. 2018 08:36 Cheese těstoviny s rajčaty a kapary 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 29. 11. 2018 08:36 Cheese těstoviny s rajčaty a kapary 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Šéfkuchař Tomáš Popp míří s kuchařskou reprezentací na olympiádu: Naší silnou stránkou je improvizace, vtipkuje