Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kanyla uvařila 10. 11. 2012 09:08 Cheesecake s pomerančem a "svařákovým" želé 0 0 Zobrazit detail 2. pečení - víc vína, jiný sýr Okomentovat
Kanyla uvařila 31. 10. 2012 22:50 Cheesecake s pomerančem a "svařákovým" želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kanyla uvařila 31. 10. 2012 22:50 Cheesecake s pomerančem a "svařákovým" želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky