Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
Kanyla uvařila 10. 11. 2012 09:08 Cheesecake s pomerančem a "svařákovým" želé 0 0 Zobrazit detail 2. pečení - víc vína, jiný sýr Okomentovat
Kanyla uvařila 31. 10. 2012 22:50 Cheesecake s pomerančem a "svařákovým" želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kanyla uvařila 31. 10. 2012 22:50 Cheesecake s pomerančem a "svařákovým" želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Udělali jsme cheesecake à la dubajská čokoláda: Dokonale propojuje chutě virální cukrovinky a nechybí v něm křupavé kataifi
Dalibor z Kozojed: Nejznámější vězeň na Pražském hradě měl nárok na hrách s masem k obědu a zelí s masem k večeři
Levné asijské nudle: Stačí jen pár ingrediencí a na stole je pikantní pokrm, který chutná lépe než z asijského bistra