Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2012 18:00 Chlazený moučník s ovocným rosolem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2012 16:49 Chlazený moučník s ovocným rosolem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2012 16:48 Chlazený moučník s ovocným rosolem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 5. 2012 16:48 Chlazený moučník s ovocným rosolem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Záleží na množství oleje při smažení i na způsobu obalování, říká