Filé z tresky ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary

maris Kuchařka: maris

2 porce Ryby 3 názory

Suroviny

400 g filé z tresky
200 ml smetany ke šlehání
1-2 lžíce kaparů
1 lžíce dijonské hořčice s ořechy
olivový olej
sůl
petrželka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a opečeme osušené a osolené rybí filety. Vyjmeme je a uchováme v teple.

  2. Do pánve přilijeme smetanu, zašleháme hořčici, přidáme kapary, vrátíme upravenou rybu a krátce povaříme. Dochutíme citronovou šťávou a posypeme jemně krájenou petrželkou.

  3. Podáváme s těstovinami nebo jen s bagetou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 81 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Filé z tresky ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary

Tématické fráze: filé v hořčičné omáčce kapary recepty filé s kapary omacka na rybu kapary

Zapomněl/a jsem heslo