Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
aja.g uvařila 15. 7. 2009 12:50 Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku 0 0 Zobrazit detail na řezu Okomentovat
aja.g uvařila 12. 7. 2009 13:37 Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aja.g uvařila 12. 7. 2009 13:34 Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Svatomartinské kuře nahradí i husu. Stačí přidat správné ingredience a bude chutnat a vonět úplně jako tradiční pečínka