Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
amalia uvařila 8. 2. 2012 12:44 Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 8. 2. 2012 12:43 Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 8. 2. 2012 12:43 Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dýňová polévka: Stačí na ni jen pár surovin, krásně prohřeje a podle našeho receptu je navíc snadná na přípravu