Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
amalia uvařila 8. 2. 2012 12:44 Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 8. 2. 2012 12:43 Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 8. 2. 2012 12:43 Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kde všude můžete použít kešu oříšky: Nahradí mouku v koláčích a dá se z nich udělat i tahle výborná majonéza
Jak správně ochutit mazanec? Patří do něj hlavně rozinky a mandle nebo citronová kúra, voňavého koření stačí jen špetka