Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Penny Market

 

Věrnostní akce „Vaříme a hrajeme si s...“

Čas je v současné uspěchané době opravdu nedostatkovým zbožím a velmi často na konci dne zjišťujeme, že se nám jej nejvíce nedostává pro chvíle s našimi nejbližšími.

Album z nové věrnostní akce „Vaříme a hrajeme si s…“ nabízí nápady, jak děti nejen zabavit, ale i jak je něco naučit. Přizvěte rodinu a kamarády, zkuste spolu u vás doma vařit, stolovat, tvořit a také trochu soutěžit. Vařte, hrajte a sbírejte samolepky - je jich 60 druhů, vždy po čtyřech kusech v jednom sáčku. Věříme, že si při vaření i při dalších aktivitách užijete hodně zábavy a strávíte mnoho příjemných chvil.

Dobrou chuť a zábavu vám přeje vaše Penny

 

Více informací a plno zajímavého obsahu najdete na webu www.varimeahrajemesispenny.cz

 

Soutěžte s albem „Vaříme a hrajeme si s…“

Již tradičně můžete s naším albem také sbírat samolepky a soutěžit. Zapojte se do soutěže a získejte zajímavé odměny a ceny!

Soutěžte o zájezd

Mechanismus soutěže: uvařte minimálně dva recepty z každé kapitoly (maminka, tatínek atd.) a přidejte jeden vlastní recept (kde minimálně jedna surovina bude označena logem „Zdravá potravina – čteme etikety za Vás“) vše nafoťte a fotografie pošlete na adresu: Penny Market s.r.o., oddělení marketingu, Počernická 257, 250 73 Radonice nejpozději do 15. 12. 2015.
Podklady zasílejte ve formě dokumentace (fotografie nebo krátká videa) z vaření receptů uvedených v albu – tedy jak jste vařili s maminkou, tatínkem, babičkou, dědečkem a s kamarády.
Výhra: dárkový voucher na zájezd (5x zájezd pro celou rodinu – 2 dospělí a 2 děti).

Soutěžte o slevy na nákup

Mechanismus soutěže: na straně 117 alba jsou předtištěna „pole“ pro vylepení očíslovaných proužků ze samolepek, které obsahují seznam surovin k vybraným receptům. Proužky s číslem odstřihněte a nalepte do příslušného políčka. Po vylepení všech 30 proužků doplňte kontaktní údaje a stránku alba odstřihněte podle vyznačené linie, vše zašlete nejpozději do 30. 11. 2015 na adresu: Penny Market s.r.o., oddělení marketingu, Počernická 257, 250 73 Radonice. Rozhodující je datum podacího razítka.
Výhra: slevová samolepka Penny ve výši -25 %, kterou lze uplatnit / nalepit na vybraný výrobek dle podmínek akce.

Soutěžte o věcné ceny

Mechanismus soutěže: na straně 119 alba jsou předtištěna „pole“ pro vylepení očíslovaných proužků ze samolepek, které obsahují předtištěné dárkové etikety a veselé obrázky. Proužky s číslem ze samolepek odstřihněte a nalepte do příslušného políčka. Po vylepení všech 30 proužků doplňte kontaktní údaje, stránku alba odstřihněte podle vyznačené linie a přidejte vlastní recept. Tento recept musí obsahovat minimálně dvě suroviny splňující kritéria „Zdravá potravina – čteme etikety za Vás“ (v receptu musí být zvýrazněny) – zašlete název jídla, rozpis surovin, pracovní postup, foto z přípravy a foto hotového pokrmu. Vše pošlete nejpozději do 30. 11. 2015 na adresu: Penny Market s.r.o., oddělení marketingu, Počernická 257, 250 73 Radonice. Rozhodující je datum podacího razítka.
Výhra: celkem 100 věcných výher – pomocníků do kuchyně.

 

Více informací a plno zajímavého obsahu najdete na webu www.varimeahrajemesispenny.cz

 

Navštivte nás také na Penny.cz nebo na Facebooku a Instagramu

 

Komentáře

Ludmila Svobodová

25. 10. 2015 12:07

tajenka a sudoku

Přidat komentář

Marie

Nejnovější recepty Více