KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
magdalenka uvařil 5. 4. 2012 17:46 Chlebová polévka s medvědím česnekem a kopřivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 5. 4. 2012 17:46 Chlebová polévka s medvědím česnekem a kopřivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 5. 4. 2012 17:46 Chlebová polévka s medvědím česnekem a kopřivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí pizza během půl hodiny? Nekynuté těsto bez droždí je hotové raz dva a s rajčaty, salámem a sýrem chutná božsky
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít