Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
EvaMar uvařil 10. 2. 2025 18:07 Choux au craquelin (francouzské větrníčky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mama-mia uvařila 30. 11. 2022 22:24 Choux au craquelin (francouzské větrníčky) 0 0 Zobrazit detail CHOUX AU CRAQUELIN Okomentovat
Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí
9 foto Cukrář Maršálek pokřtil svoji kuchařku o čokoládě: Udělat skvělý dort nebo pralinky podle ní zvládne každý, řekl