Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
JanaDorazinova uvařila 7. 12. 2013 11:19 Chow mein - Rýžové nudle s mrkví a zelím po čínsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 2. 12. 2013 06:09 Chow mein - Rýžové nudle s mrkví a zelím po čínsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 2. 12. 2013 06:09 Chow mein - Rýžové nudle s mrkví a zelím po čínsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chutě slavných: Napoleon Bonaparte snídal kuře, bál se fazolek a miloval čerstvé mandle, kterých klidně spořádal celý talíř
15 foto Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv