Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
danielle72 uvařila 15. 7. 2019 16:10 Chutney ze sušených meruněk, cibule a mandlí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 30. 8. 2014 08:43 Chutney ze sušených meruněk, cibule a mandlí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 30. 8. 2014 08:43 Chutney ze sušených meruněk, cibule a mandlí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy