Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
danielle72 uvařila 15. 7. 2019 16:10 Chutney ze sušených meruněk, cibule a mandlí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 30. 8. 2014 08:43 Chutney ze sušených meruněk, cibule a mandlí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 30. 8. 2014 08:43 Chutney ze sušených meruněk, cibule a mandlí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na kokosky, které jsou hned měkké: Cukrářka Andrea z Hliněné bašty nám poskytla svůj léty prověřený recept
Koláčové dobroty od Marcely: Vynikající kynuté koláčky se švestkami podle jejího receptu a rad upečete hravě
Langoše podle semifinalisty MasterChefa Pavla Berkyho: Zkuste místo eidamu parmezán a přidejte bylinky, radí kuchař