Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Colombo65 uvařil 20. 6. 2010 09:56 Cibulovo-rajčatový salát 0 0 Zobrazit detail Cibulovo-rajčatový salát Okomentovat
Colombo65 uvařil 20. 6. 2010 09:56 Cibulovo-rajčatový salát 0 0 Zobrazit detail Cibulovo-rajčatový salát Okomentovat
20 foto Největší radost mi dělalo péct pro královnu Alžbětu II., říká česká vítězka kuchařské olympiády Jaroslava Londová
Jak na vepřové škvarky a sádlo pečené v troubě: Pomalé pečení a odebírání tuku se postará o dokonalý výsledek