Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Nikina uvařila 22. 6. 2013 18:35 Citronová kuřecí prsa s petrželovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 22. 6. 2013 18:35 Citronová kuřecí prsa s petrželovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 22. 6. 2013 18:34 Citronová kuřecí prsa s petrželovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!
15 foto Seznamte se prvními soutěžícími Hell's Kitchen Česko. Brány Pekelné kuchyně se otevírají právě dnes