Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Libor Bouček se v kuchyni nebojí ničeho: Repertoár mého vaření určují děti. Zvládne svíčkovou i Asii, ale co má rád on sám?
arrefeena uvařila 27. 2. 2016 17:51 Cizrnové placky s cibulkou (bezlepkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
arrefeena uvařila 27. 2. 2016 17:51 Cizrnové placky s cibulkou (bezlepkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
arrefeena uvařila 27. 2. 2016 17:51 Cizrnové placky s cibulkou (bezlepkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli