Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
petram uvařila 25. 7. 2013 06:07 Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 7. 2013 06:07 Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 25. 7. 2013 06:07 Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladká pudinková omeleta je nadýchaná jako obláček. Lehoučkou dobrotu vylepší čerstvé ovoce, přípravu zvládne i začátečník
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá