Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 7. 2013 08:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 164 kJ / 2 668 kcal
Bílkoviny53,80 g
Tuky75,10 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 177 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy428,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že pravé croissanty se pečou z těsta, které obsahuje hodně tuku a lístkuje. Pro dietu bez lepku, mléka a vajec je toto však velmi příjemnou náhradou.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bosanova

27. 7. 2013 16:25

Ty jsi poklad! Sice nejsem bezlepkář, ale převážně se stravuju bezlepkově z jiného zdrav. důvodu...no, občas zahřeším....ale receptů je málo a pro nováčky jako jsem já to je těžké. Takže díky!:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 7. 2013 16:53

Super!!:yes::yes::yes:

petram petram

25. 7. 2013 11:35

spagetka: Děkuju :)
Žádná bezlepková mouka by neměla kynout dvakrát, těsto je pak nízké, tvrdé a častěji se sráží. Myslím, že to uvádím do všech svých receptů, kterých se to týká. Ale děkuji za upozornění. A Tvému muži přeji dobrou chuť :)

spagetka spagetka

25. 7. 2013 11:24

petram: Já tu mouku kupuju v Kaufland, nebylo to dřív napsané vzadu na sáčku, myslím, že se nesmí nechat kynout víckrát? Já měla pocit, že ano, ale teď změnili dodavatele a na tom balení už to není. Možná bude dobré pro ostatní to vždycky uvádět.
Souhlas, pro dietáře je to bezva recept a protože tohle ten můj diabetik miluje, tak udělám pro změnu něco pro jeho zdraví nejen pro mlsnej jazýček :-D:-D:-D:-p:yes:

petram petram

25. 7. 2013 09:08

tejaja: Tak to vypadá, když člověk dělá moc věcí najednou :-8 Tento odkaz už by měl být správně: http://www.dovesfarm.cz/cz/produkty-eshop/bezlepko...

tejaja tejaja

25. 7. 2013 09:07

petram: Nemám problém dostať ju z Čiech, len ten odkaz je asi chybný, nie? Otvára mi recept na hrachovú kašu...

petram petram

25. 7. 2013 09:03

tejaja: Ďakujem pekne :) Dál už česky, neb moje znalost slovenštiny zde končí :D ). S tou moukou se velmi pěkně pracuje. Věřím, že i pro nedietáře bude prospěšná, lepek a škroby totiž dost zatěžují zažívání. Tato mouka obsahuje rýži, kukuřici, tapioku, brambory a pohanku, kypřicí složky a xanthan pro zpevnění. Vypadá takto: http://www.toprecepty.cz/recept/14206-jednoducha-a.... V ČR je k dostání v Kauflandu, na Slovensku se prý zatím bohužel koupit nedá.

tejaja tejaja

25. 7. 2013 08:54

Ty ma dostávaš do úžasu ;-):-D Ja raz tú múku pozháňam a niečo podľa teba vyskúšam, rozmýšľam nad tým už dávno. Tie tvoje recepty sú pre tých, ktorí to potrebujú, na nezaplatenie. ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bezlepkové croissanty bezlepkový croissant bezlepkový croissant recept co obsahuje lepek těsto na croissanty kaufland recepty bez lepku čokoláda bez mléka obsahuje čokoláda lepek granko bez lepku granko bez cukru recept na croissanty croissanty z lískového těsta kaufland bez lepku bezlepkový croissanty čokoláda bez lepku a mléka domácí bezlepkový croissant bezlepkové croissanty recept belepkový croisant recept bezlepkový croissant orion bez lepku

Suroviny: mléko sojové, sůl, cukr, olej, cukr vanilkový, mouka bezlepková, vláknina bramborová, droždí sušené, kůra citronová, xanthan, kakao granko, čokoláda hořká

TopRecepty.cz

Čokoládové croissanty bez lepku, mléka a vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RK4O