Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Masula uvařila 14. 10. 2011 11:15 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masula uvařila 14. 10. 2011 10:47 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kralka005 uvařila 24. 10. 2010 20:57 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Litina aneb Kynutý bramborák na plech: Připomíná velikonoční nádivku, jeho chuť pozvednou škvarky nebo slanina v těstě
Staročeské placky podlesníky: Valašská specialita pečená na zelných listech je skromné jídlo, které zasytí celou rodinu