Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Masula uvařila 14. 10. 2011 11:15 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masula uvařila 14. 10. 2011 10:47 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kralka005 uvařila 24. 10. 2010 20:57 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Herec Harrison Ford přestal jíst maso, ale miluje jednoduše upraveného lososa s chřestem
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!