Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Masula uvařila 14. 10. 2011 11:15 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masula uvařila 14. 10. 2011 10:47 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kralka005 uvařila 24. 10. 2010 20:57 Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou-bez úprav 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem
Matěj Ruppert prozradit tajnou přísadu, kterou používá při vaření a vysvětlil, proč je doma v kuchyni tak spokojený