Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
Hostiny na Karlštejně za Karla IV.: Podával se pečený páv zdobený zlatou přilbou, studený sumec v kyselé omáčce i zvěřinový guláš
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
chute-sveta.cz uvařila 7. 8. 2015 05:53 Čokoládovo-banánový chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 7. 8. 2015 05:53 Čokoládovo-banánový chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka