Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
mika59 uvařila 24. 8. 2017 11:37 Cuketovo-švestková přesnídávka s vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 24. 8. 2017 11:35 Cuketovo-švestková přesnídávka s vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 24. 8. 2017 11:35 Cuketovo-švestková přesnídávka s vločkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat