Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:14 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:14 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:13 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
UHO, poháry z „mlíčňáku“, gothaj s cibulí nebo džus v plechovce aneb Co jsme jedli a pili za socialismu
Devět způsobů, jak zahustit polévku bez mouky: Skvělé jsou pohanka, jáhly i luštěniny, tvrdý sýr dodá další rozměr chuti