Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:14 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:14 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:13 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pampelišková buchta s polevou aneb dezert, který vás příjemně překvapí. Vyzkoušejte podle našeho receptu
Retro okénko: Jahodový koktejl stával v mléčném baru dříve jen 1,20 Kčs. Připravit si jej podle norem ale můžeme i dnes
Znojemský nálev na okurky: Základem je správný poměr vody, octa a cukru, lehce pikantní chuť dodá křen