Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:14 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:14 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rejni uvařila 15. 8. 2015 16:13 Cuketovo-žampionový krém s gorgonzolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
18 foto Díky low carb dietě zhubla 40 kilo a postavila na tom své podnikání. Teď Hanka z Poděbrad peče skvělé „dietní“ dorty