Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Lilith-Isa uvařila 28. 10. 2012 13:54 Ďábelská játra s pečenými brambůrky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 28. 10. 2012 13:54 Ďábelská játra s pečenými brambůrky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lilith-Isa uvařila 28. 10. 2012 13:54 Ďábelská játra s pečenými brambůrky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Sladká školní svačinka podle Jamieho Olivera: Sušenky z ovesných vloček voní skořicí a děti si je zamilují
Josef Maršálek představil tradiční srílanské sušenky „kokis“, podávané výhradně k čaji. Jsou krásně křehké a voní dálkami