Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Mili Vampire uvařila 2. 11. 2015 18:36 Dětský dort s pejskem a kočičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mili Vampire uvařila 2. 11. 2015 18:36 Dětský dort s pejskem a kočičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař hokejové reprezentace prozradil, co připravoval Pastrňákovi: Doufal jsem, že to nebudu muset dělat pořád, říká